Pontus Bratt

Mit navn er Pontus Bratt

Baggrund

Jeg er født og opvokset i Sverige og bor på Indre Nørrebro med min kone og to børn. Jeg er uddannet økonom fra Lunds Universitet og har arbejdet, studeret og rejst i store dele af verden. Jeg taler svensk, dansk, engelsk, spansk og har et godt kendskab til fransk.

Jeg tog sideløbende med mit fuldtidsarbejde et kursus i ManuVision-massage i 2014. Efter en måned på Caminoen i 2018 besluttede jeg mig for, at tage den 2-årige uddannelse til ManuVision kropsterapeut og hellige mig kropsterapien på fuld tid. Jeg har siden 2021 arbejdet fuldtid som behandler på Ni’mat Spa i København, på båden Aniara/Privatklinikken KBH og med erhvervskunder.

Personligt

Jeg har igennem mange år interesseret mig for krop og sind. Allerede i en tidlig alder blev jeg af min far, der var læge, introduceret til balancen mellem den konventionelle medicinske tilgang til sundhed og sygdom – og til yoga og meditation samt til filosofier og litteratur om sund kost, spiritualitet og alternativ medicin.

Jeg trives bedst, når jeg er i bevægelse, dyrker motion, står på alpinski og rejser i ind- og udland.  Jeg løber samt dyrker regelmæssigt yoga, ManuVisiontræning, styrketræning og meditation. I 2005 begyndte jeg med vinterbadning og studier af vejrtrækningsteknikker.

 

Jeg er nysgerrig og drives af at hjælpe mennesker til at få det bedre.