Pontus Bratt

Vi trækker vejret ca. 20.000 gange pr. dag. Vores vejrtrækning påvirker vores nervesystem, hjerterytme samt kroppens produktion af hormoner, proteiner og enzymer dvs. cellernes byggesten.

Med øvelse kan du blive mere bevidst om din vejrtrækning og derigennem påvirke dine cellers udvikling. Med rolig vejrtrækning forbedrer du cellernes rensning og tilførsel og du skaber plads i din vejrtrækning til at møde livet, til at ændre vaner og til at skabe handlekraft. 

Når vi ikke trives, hænger fast i noget eller når vi har for travlt i længere perioder så spænder vi op mentalt og fysisk, blandt andet i lyske, psoas, mave og mellemgulv. Dette påvirker vores vejrtrækning, relationen Ilt/kuldioxid og anden kemi. Med tiden kan vi få en let inflammation og andre ubalancer som plager vores krop og vores sind.

Når vi bliver bedre til at kontinuerligt mærke vores vejrtrækning og livet i kroppen så kan vi skabe en bedre balance i vores organisme.

Dette giver mere ro, velvære og overskud.,

Coaching

Jeg coacher enkeltpersoner og mindre grupper samt skræddersyr kurser og workshops.

Jeg blander teori og praktik og lærer ud vejrtrækningsøvelser samt fysiske afspændingsøvelser som styrker individers og organisationers balance og sundhed.

Jeg kommer også ind på kostens betydning for inflammation, overskud og sundhed.

For mere info, kontakt mig på pontus@bratt.dk